vwtyp1.com
http://www.vwtyp1.com/forum/

Bubbla går dåligt "huckrar"
http://www.vwtyp1.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=23565
Sida 1 av 1

Författare:  agdaa [ 28 apr 2013 18:14 ]
Inläggsrubrik:  Bubbla går dåligt "huckrar"

Hej
Har en bubbla 1300 -71 som går dåligt. Den hackar sig fram på vägen tillslut dör den. Haft lös å rengjort förgasarn och grundinställt förgasarn trots de får för mycke bränsle (svart avgas å svarta tändstift) . Har nån några tips?
/Agnes

Författare:  DDS [ 28 apr 2013 18:57 ]
Inläggsrubrik:  Re: Bubbla går dåligt "huckrar"

Har du kontrollerat choken?

Författare:  agdaa [ 28 apr 2013 19:29 ]
Inläggsrubrik:  Re: Bubbla går dåligt "huckrar"

Jo chocken funkar som den ska, den går dåligt när den är varm också. Får för mycke bränsle trots grund återställd förgasare.

Författare:  DDS [ 29 apr 2013 04:35 ]
Inläggsrubrik:  Re: Bubbla går dåligt "huckrar"

Pumpen kanske ger för högt tryck.

Författare:  nisse_lowing [ 30 maj 2013 21:32 ]
Inläggsrubrik:  Re: Bubbla går dåligt "huckrar"

jaha? hur gör man för att ställa ner det då? har samma bekymmer... vet inte kan ha lite bekymmer med choken men ställde upp den (öppnade chokespjället) men bilf*n gick som potta skit iaf..

Författare:  VWRille [ 20 jun 2013 15:13 ]
Inläggsrubrik:  Re: Bubbla går dåligt "huckrar"

På min 1302-72a så var det brytaren till rotorn som var utsliten.
Den fick bara gnista ibland (vilket ska ses som "ingen gnista alls").
Kände först att bilen missade lite då och då, speciellt när den var varm.
Fullgas var enda sättet att starta den på, då den var varm.
Problemet blev värre och värre, och efter ett par veckor "hostade"
den sig fram på 50väg med jämn gas, svarade sent vid gaspådrag,
dålig tomgång och riktigt svår att köra. Den rök svart och det
luktade bensin överallt.
Jag bytte brytare och har inte behövt röra förgasaren.
Går som en ganska bra klocka nu.
/Rille

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/