vwtyp1.com
Forum för alla luftkylda Volkswagen
Länkar / Kontakt Teknisk info
Aktuellt datum och tid: 21 okt 2019 08:10

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Laddningsproblem Likströmare
InläggPostat: 22 mar 2017 14:59 
Offline

Blev medlem: 20 apr 2011 17:51
Inlägg: 12
Hej på er!

Har bekymmer med att laddningslampan lyser. Har bytt kol, kontrollerat att jag har 13 V vid anslutning D+ och Jord vid laddningsregulatorn. Snabbmäter jag på B+ och Jord på generatorn får jag inget värde alls. Oavsett vid tomgång eller på varv.

Tacksam för hjälp/idéer.

Mvh vwabb3


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Laddningsproblem Likströmare
InläggPostat: 22 mar 2017 20:36 
Offline

Blev medlem: 20 apr 2011 17:51
Inlägg: 12
Uppdatering!
Enligt mätningen jag gjort på batterit så laddas det nu upp! Nu återstår bara att se varför laddningslampan lyser ändå :)


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010