vwtyp1.com
Forum för alla luftkylda Volkswagen
Länkar / Kontakt Teknisk info
Aktuellt datum och tid: 22 okt 2019 14:29

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Ingen tändning
InläggPostat: 18 jul 2017 21:50 
Offline

Blev medlem: 28 apr 2009 11:12
Inlägg: 6
Hoppas en vänlig själ kan hjälpa mig nu
Skulle starta min 1300-motor, men den ville inte. Fattade rätt snart att den inte tände.

Jag har:
Prövat annan tändspole(som får 12V)
Prövat annan kondensator
Prövat flera stift
Prövat annan rotor
Prövat annat fördelarlock
Kontollerat brytarspetsar som nästan är nya


Som jag förstår det så ska man få gnista om man sätter ett stift på tändkabeln från spolen men inte ens då smattar det till.
Har någon en ide? Drar mig för att köpa en ny fördelare om det nu verkligen inte är den..

Bomba mig mid tipps nu!
Tack för ordet


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Ingen tändning
InläggPostat: 19 jul 2017 12:31 
Offline

Blev medlem: 28 mar 2006 12:53
Inlägg: 5422
Ort: Kungsgården (Sandviken)
Får tändspolen 12v även när du kör på startmotorn?


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 15 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010